Páxinas

MENÚS SAUDABLES

ESTIVEMOS A TRABALLAR A ELABORACIÓN DE MENÚS.
VIMOS QUE, EN CADA UNHA DAS NOSAS COMIDAS PRINCIPAIS DO DÍA, DEBÍA DE HABER PROTEÍNAS, FROITAS OU VERDURAS E HIDRATOS DE CARBONO.
LEVAMOS PARA A CASA PARA COMPLETAR UNHA TÁBOA CO QUE COMEMOS DURANTE UNHA SEMANA. DESPOIS NA ESCOLA ANALIZAMOS OS RESULTADOS VENDO SE CONSUMIAMOS ESTES TRES TIPOS DE ALIMENTOS.
CON TODO O QUE APRENDEMOS, POR EQUIPOS, ELABORAMOS UN MENÚ SAUDABLE PARA O ALMORZO, O XANTAR E A CEA. CANDO OS TIVEMOS LISTOS CADA EQUIPO EXPLICOULLO AOS COMPAÑEIROS E COMPAEÑIRAS. PARA REMATAR PLASMÁMOLOS NO NOSO MURAL DO PROXECTO PARA QUE NUNCA SE NOS OLVIDE QUE DEBEMOS CONSUMIR TODO TIPO DE ALIMENTOS.



Ningún comentario:

Publicar un comentario